Šport > Košarka
1800 ogledov

"Tudi Jordan je mislil, da helikopter ne bo padel, pa je"

Michael Jordan Profimedia
Da politika ni vedno za bistre ljudi, znajo dokazati tudi zunaj Slovenije.

Šport in politika v mnogih primerih nista dobra kombinacija. To se je zdaj pokazalo tudi v Črni gori. Predsednik občine Budva Marko Carević je tako med gostovanjem na lokalni televiziji izjavil, "da je tudi Michael Jordan mislil, da helikopter ne bo padel, a se je to zgodilo".

Prvega moža Budve in stranke Demokratska fronta v studiu nihče ni opozoril, da je zamenjal Jordana za tragično umrlega Kobeja Bryanta, a se je vse skupaj preneslo na zasedanje skupščine občine Budva. Neznanje svojega političnega tekmeca je namreč treba izkoristiti.

Dragan Ivančević iz stranke z imenom Crnogorska, je na zasedanju zahteval, da se lokalni parlament opraviči Jordanu zaradi Carevićeve izjave. "Zahtevam javno opravičilo, saj je Jordan živ in zdrav, danes praznuje svoj 57. rojstni dan (zasedanje je bilo 17. februarja; op. p.). Pogosto obiskuje tudi West Palm Beach na Floridi, ki je pobrateno mesto Budve," je dejal Ivančević in s tem sprožil salvo smeha v budvanskem parlamentu.

Predsednik tega ni sprejel Ivančevićevega predloga, so pa na svoj račun prišli črnogorski uporabniki twitterja. "Kaj? Tudi on? Je to mogoče, enako kot Kobe," se je sarkastično spraševal eden izmed njih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.