Šport > Košarka
1076 ogledov

Vam je dolgčas? To so serije, ki jih v času karantene priporoča Luka Dončić

luka dončić Epa
Če se v času koronavirusa in karanten dolgočasite, ima Luka za vas nekaj predlogov....

Koronavirus je kljub sprenevedanju tamkajšnjega predsednika Donalda Trumpa močno prizadel tudi Združene države Amerike. Tamkajšnji voditelji zdaj (dosti prepozno) iščejo številne rešitve v borbi z epidemijo, medtem ko so njihova najmočnejša športna tekmovanja že nekaj časa ustavljena.

To velja tudi za najmočnejšo košarkarsko ligo na svetu, saj je vodstvo nemudoma ustavilo tekmovanje, ko se je okužil prvi izmed košarkarjev, Francoz Rudy Gobert.

Tekmovanje zaenkrat stoji in nihče ne ve kdaj, če sploh, se bo nadaljevalo. Ali bo letošnja sezona morda celo razveljavljena? Če ne, ali se bodo odigrala še preostala srečanja, ali pa bodo kar začeli s končnico? To so vprašanja, na katera zaenkrat še nihče ne ve odgovora, igralcem pa tako preostane le čakanje...

Igralci si tako svoj prosti čas poizkusijo zapolniti na številne različne načine, naš Luka Dončić se je recimo precej posvetil video igricam, glede na njegove zadnje objave na Twitterju pa se je igric nekoliko naveličal ter se odločil, da se posveti televizijskim serijam.

Kot kaže je nedavno pogledal Netflixovo senzacijo Tiger King, saj je svoje sledilce spraševal, kaj si sami mislijo o omenjeni seriji, ki je v zadnjih dneh pretresla državo.

Že čez nekaj minut pa se je Luka ponovno oglasil ter sledilce prosil za nasvet, katero serijo mu na Netflixu priporočajo, saj naj bi jih sam pogledal že ogromno ter se zato ne more odločiti, katera bi bila naslednja. Nato se je še zapisal, da sam komaj čaka na nadaljevanje serije Casa de Papel.

Luka je nato s strani številnih oboževalcev prejel mnoge predloge, oglasil pa se je celo izjemni nizozemski nogometaš Virgil van Dijk, ki je Luki svetoval serijo The Sinner.

Nato pa je eden izmed Dončićevih navijačev pozval prav prvega zvezdnika Teličkov, da naj sam svojim oboževalcem priporoča kakšno serijo. Luka se je takoj odzval ter vsem, ki imajo v času koronavirusa preveč časa, svetoval ogled serije Lucifer.

Dončić je sicer v zadnjih dneh še zapisal, da komaj čaka, da se na Netflixu pojavi serija The Last Dance, ki je posvečena najboljšemu košarkarju vseh časov, Michaelu Jordanu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice