Šport > Košarka
18 ogledov

Volkovi z rekordom raztrgali Lakerse

kobe bryant EPA
Košarkarji Minnesote Timberwolves so v noči na soboto premagali Los Angeles Lakers (143:107) in postavili nov klubski rekord po številu doseženih točk v regularnem delu tekme.

Los Angeles Lakers še naprej tonejo v neslutene globine in ekipa je postala negledljiva tudi za prvega zvezdnika Kobeja Bryanta. ''To tekmo je težko gledati,'' je na Twitterju zapisal legendarni košarkar, medtem ko so njegovi soigralci odigrali vlogo statista v zgodovinski predstavi Minnesote.

mike d'antoni | Avtor: EPA EPA
Volkovi so v regularnem delu tekme dosegli 143 točk, kar je nov rekord franšize iz Minneapolisa. Domači so pod vodstvom Kevina Lova, ki je dosegel drugi trojni dvojček v svoji karieri (22 točk, 10 skokov in 10 asistenc), Lakersom prizadejali enega najhujših porazov v zgodovini kluba. ''Vsi si želijo takšnega igralca,'' je o Lovu po tekmi spregovoril trener Lakersov Mike D'Antoni. ''Saj to je logično, če govorimo o enem najboljših igralcev v ligi,'' je dodal trener jezernikov.

Lakersi imajo za seboj eno najslabših sezon v zadnjih petih desetletjih, saj se trenutno nahajajo na predzadnjem mestu zahodne konference. Deset tekem pred koncem rednega dela sezone imajo na svojem računu skromnih 24 zmag in 48 porazov.

A Bryant, ki je imel v zadnjih dveh sezonah ogromno težav s poškodbami, že razmišlja o prihodnosti. Kot odgovor na vprašanje, katera je njegova najljubša sezona v dresu Los Angelesa, je Bryant na Twitterju zapisal: ''Naslednja''.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.