Šport > Košarka
17 ogledov

Voznik avtobusa rešuje bosansko košarko

Zoran Dragić Slovenija BiH pokal Adecco Saša Despot
V Bosni in Hercegovini so si oddahnili, saj bosta odlična branilca Nihad Djedović in Zack Wright lahko potovala na kvalifikacijsko tekmo za EP 2013 v Latvijo. Našli so namreč njune izgubljene dokumente.

Košarkarska reprezentanca Bosne in Hercegovine se ubada s svojevrstnimi preglavicami. Izvrstni branilec-strelec Nihad Djedović je v Sarajevu izgubil denarnico z dokumenti, ki so jo na srečo našli. Podobno kot izgubljeni potni list Zacka Wrighta, organizatorja igre, ki je po hitrem postopku postal Bosanec in pomaga ekipi Aleksandra Petrovića v bitki za evropsko prvenstvo 2013. Košarkarska Bosna si je oddahnila, potem ko je potni list našel voznik avtobusa Selmir Bajraktarević, poroča sportsport.ba. "Potni list sem izgubil na avtobusu, ko smo se vračali iz Romunije. Hvala bogu! Čas je za trening, hvala vsem, ki so pomagali," je Wright, ki bo tako kot Djedović lahko igral proti Latviji, zapisal na svojem Facebook profilu.

Bosni gre v kvalifikacijski skupini D zelo dobro. Po štirih tekmah ima tri zmage in je na vodilnem položaju. K nam bosta potovali prvouvrščeni ekipi iz skupine ter štiri najboljše tretjeuvrščene. V skupini D sodelujejo še Gruzija, Romunija, Latvija in Nizozemska.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.