Šport > Košarka
145 ogledov

Vsi klubi složni, kako naj se zaključi sezona lige ABA

Cedevita Olimpija : Koper Primorska Cedevita Olimpija/Aleš Fevžer
Želja vseh članov lige Aba je, da se sezona konča na igrišču, je zaključek današnje video konference članov košarkarske regionalne lige.

Kot se navaja v sporočilu za javnost, so sodelujoči na sestanku analizirali trenutni položaj ob izbruhu pandemije novega koronavirusa, a kakšnih drastičnih odločitev niso predlagali, saj tega razmere še ne dovoljujejo.

"V izredno konstruktivnem ozračju, ob upoštevanju vseh relevantnih faktorjev, so se klubi strinjali, da je potrebno najti možnost, da bi se sezona, ko bodo to dovoljevale razmere, končala na igrišču, a bo potrebno upoštevati vse ocene zdravstvenih in državnih organov," so sporočili iz Abe, ki si želi prvenstvo končati po po prvotnem in že obstoječem formatu.

Če to ne bo možno, bodo analizirali vse morebitne predloge za modifikacijo tekmovanja in jih na skupščini sprejeli ali zavrgli. Še naprej bodo spremljali položaj, vsi pa so se strinjali, da mora biti zdravje na prvem mestu in da morajo klubi aktivno nadaljevati boj z virusom Covid-19.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.