Šport > Košarka
20 ogledov

Vujačić utrpel pretres možganov

Po Benu Udrihu je v predsezoni lige NBA poškodbo staknil še Saša Vujačić. (Foto: Žurnal24 main
Nesreča ne počiva niti na treningu. Saša Vujačić mora na prislilni počitek, potem ko je v četrtek v glavo dobil komolec Lamarja Odoma in utrpel pretres možganov. Do začetka sezone je le še 12 dni.
Matjaž Smodiš je dobro igral proti Kevinu Durantu. V predsezoni navdušuje prvi izbor lanskega nabora Blake Griffin. Poškodba kolena je preteklost.

Saša Vujačić, član prvakov lige NBA Los Angeles Lakers, mora za nekaj dni na prisilni počitek. Razlog je pretres možganov, ki ga je utrpel, potem ko ga je na četrtkovem treningu s komolcem v glavo nenamerno udaril soigralec Lamar Odom. Nova sezona se začne čez 12 dni. Do takrat bi bil naš Saša že lahko nared.

Odom je Vujačića nesrečno zadel malo pod levim očesom, ta petek pa bo opravil še podrobnejše zdravniške preiskave, ki bodo natančneje pokazale, kako resna je poškodba. Vujačić se je na pripravljalnih tekmah za novo sezono boril s Shannonom Brownom za igralni čas kot menjava za prvega zvezdnika moštva Kobeja Bryanta. V minuli sezoni, Vujačićevi šesti v dresu Jezernikov, je slovenski košarkar v povprečju dosegal po 2,8 točke in 1,2 skoka na tekmo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.