Šport > Košarka
3798 ogledov

Zagorelo na letalu, na njem Udrih in soigralci

beno udrih žalgiris
Košarkarji so imeli nenavadno potovanje.

Košarkarji Žalgirisa so pripotovali v Atene, kjer jih nocoj čaka prva tekma končnice evrolige proti Olympiacosu iz Pireja. Pot je bila za litovsko ekipo precej zanimiva, saj so jih na atenskem letališču pričakala gasilska in reševalna vozila, ki so morala kreniti v akcijo zaradi njihovega aviona.

Letalo je imelo namreč težave z zavorami, ob pristanku pa je zagorelo eno izmed koles. Beno Udrih in soigralci, med njimi je tudi odlični kanadski organizator igre slovenskega rodu Kevin Pangos, o drami niso veliko vedeli, kabinsko osebje jih je le nekaj časa dlje zadrževalo na letalu. Informacije o težavah z zavorami so košarkarji in strokovni štab izvedeli šele po izkrcanju.

Gre sicer za letalo s katerim je imela težave v preteklosti tudi litovska reprezentanca. Ta je zaradi okvare na lansko evropsko prvenstvo prišla z dnevom zamude. Žalgiris je letalo nabavil pred tokratno evroligaško sezono.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.