Šport > Košarka
33 ogledov

Zakaj Kobe Bryant prisega na 24?

(Foto: Reuters)
1/8
Žurnal24 main
Številka 24 je med košarkarji izjemno priljubljena. Poglejte, zakaj se je tudi Kobe Bryant, ki igra za Lakers, odločil zanjo.

Prvi zvezdnik lige in letošnjega finala NBA je zagotovo Kobe Bryant iz Los Angeles Lakers. Na hrbtu nosi številko 24, kar je najbolj prodajan dres v minuli sezoni lige NBA. Temnopolti zvezdnik, ob katerem igra naš Saša Vujačić, je hotel spremeniti številko iz 8 v 24 že na začetku sezone 2006/07, a je bila tedaj zasedena, prav tako kot njegova druga izbira 33. Slednjo so Lakers upokojili z odhodom legendarnega Kareema Abdula-Jabbarja.

Zakaj je hotel Kobe prav številko 24? Numerologi v angelskih številih za 24 pravijo naslednje: "Ta hip ste obdani z angeli, ki so pravkar prispeli in vam pomagajo ohraniti optimizem, ne glede na dogajanje v vaši okolici. Angeli se zavedajo izjemne moči vere, zato odstranjujejo vse črnoglede misli in čustva, da bi imeli prosto pot za uresničitev svojih želja."

Vas zanima, kateri košarkarji so še nosili dres s številko 24? Kliknite na zavihek galerija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.