Šport > Košarka
8598 ogledov

Zakaj ni prišel gledat Dončića? "Niso me povabili"

Pablo Laso Luka Dončić Profimedia
Nekdanji dolgoletni trener madridskega Reala se ni udeležil pripravljalne tekme z moštvom Luke Dončića.

Košarkarji Dallas Mavericks so se v okvru priprav na novo NBA sezono mudili tudi v Madridu, kjer so morali v prijateljskem obračunu priznati premoč Realu, nekdanji ekipi Luke Dončića

Slovenski superzvezdnik je ob vrnitvi v špansko prestolnico, kjer je pridobil levji delež svojega košarkarskega znanja, doživel veličasten sprejem, prejel pa je tudi spominsko priznanje.

Luka Dončić Spektakel v Madridu Šport Luka že po petih minutah zapustil igrišče, Real do Dallasovega skalpa

Tekmo Reala in Dallasa si je ogledalo kar nekaj nekdanjih Dončićevih soigralcev, med gledalci pa ni bilo nekdanjega trenerja kraljevega kluba in Dončićevega "drugega očeta" Pabla Laso.

Pablo Laso Luka Dončić | Avtor: Profimedia Profimedia

Španski strokovnjak, ki je po krajšem premoru zaradi zdravstvenih težav sedel na klop münchenskega Bayerna, je za španski Sport pojasnil razloge za svojo odsotnost.

"Ne, niso me povabili, toda nič hudega. Ne obremenjujem se preveč s tem. Do Reala gojim globoko spoštovanje, todaj zda sem v drugem klubu, kjer stremimo k drugačnim idejam in ambicijam," je povedal Laso.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • andrej084 19:24 23.oktober 2023.

    Sramota za klub, toliko je dal klubu, celo svoje zdravje, pa so ga čisto pozabili, da ne uporabim kakšno močnjejšo besedo...