Šport > Košarka
25 ogledov

Zvezde Miamija v drugem krogu

LeBron James Dwayane Wade Reuters
V končnici lige NBA so se košarkarji Miamija prebili v drugi krog, Grizliji iz Memphisa pa so si priigrali šesto tekmo.

Košarkarji moštva Miami Heat so v peti tekmi prvega kroga končnice severnoameriške lige NBA na domačem parketu premagali New York Knicks s 106:94 in se s skupnim izidom 4:1 v zmagah prebili v naslednji krog končnice prvenstva.

Blestela je zvezdniška zasedba Miamija. LeBron James je zbral 29 točk, osem skokov in sedem podaj, medtem ko sta Chris Bosh in Dwyane Wade oba dodala po 19 točk. Najboljši strelec pri New Yorku je bil Carmelo Anthony s 35 točkami. Košarkarji Miamija se bodo v drugem krogu merili s košarkarji Indiana Pacers. Prva tekma bo v Miamiju v noči z nedelje na ponedeljek.

"Ko se uvrtiš v naslednji krog tekmovanja, imaš vselej dober občutek, a odslej bo le še težje. V naslednji seriji se bomo zagotovo počutili, kot bi igrali v kletki. Psihičen pritisk bo tako velik. Poskušali se bomo prilagoditi," je po uvrstitvi v drugi krog končnice dejal trener Miamija Erik Spoelstra.

V Memphisu se je domače moštvo Grizzlies izognilo prezgodnjemu slovesu. Košarkarji Memphisa so z 92:80 premagali Los Angeles Clippers, ki vodi s 3:2 v zmagah.

 

Komentarjev 1
  • Nejc Roškar 13:26 10.maj 2012.

    http://www.powerplaymanager.com/r773870Ce koga zanima super manager, kjer lahko izberes hokej ali nogomet in se pomeris z ljudmi iz celega sveta.V bodoce pa prihaja se kosarka, tenis, F1, in se mnogo sportov.