Šport > Košarka
385 ogledov

Zvezdnik zaradi LeBrona želi zapustiti Cleveland

kyrie irving lebron james EPA
Kyrie Irving si po poročanju ameriških medijev ne želi nadaljevati kariere pri Cleveland Cavaliers.

Košarkarski zvezdnik Kyrie Irging je na lastnika Cleveland Cavaliers Dana Gilberta naslovil prošnjo za menjavo ekipe, poroča ESPN. Branilec, ki se je konjenikom pridružil leta 2011, po navedbah ameriških medijev ne želi več igrati v senci enega najprepoznavnejših športnikov na svetu LeBrona James.

James je bil član Clevelanda od leta 2003 do 2010, nato pa se je preselil k Miami Heat, kjer je osvojil dva šampionska prstana (2012, 2013).

Pred tremi leti se je vrnil "domov" in konjenike vodil do treh zaporednih finalov ter senzacionalne zmage nad Golden State Warriors (2016) potem ko je Cleveland v finalu že zaostajal z 1:3 v zmagah.

Kljub številnim uspehom in prvemu naslovu prvaka lige NBA v zgodovini franšize, je Irving naveličan vloge druge violine in si želi selitve k ekipi, kjer bi postal nesporni prvi nosilec igre.

Košarkarjev agent Jeff Wechsler navedb ni želel ne potrditi ali zanikati.

"Kyrie se je sestal z vodstvom Cleveland Cavaliers. Pogovarjali smo se o različnih scenarijih, kar zadeva njegovo prihodnost v ekipi. Jedro pogovora naj ostane med nami in Clevelandom. Vsebine ne bomo razkrivali," je povedal.

Neuradno se govori, da se je Irving pripravljen pridružiti New York Knicks, Miami Heat ali Minnesoti Timberwolves.

Kyrie Irving Cleveland Cavaliers Boston Celtics | Avtor: EPA EPA

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice