Šport > Košarka
637 ogledov

Zvezdniki zaenkrat podaljšujejo

NBA
Na igralski tržnici v severnoameriški košarkarski ligi NBA je te dni zelo pestro. Trije uveljavljeni košarkarji so sklenili nove pogodbe s svojimi dosedanjimi klubi, Paul George za štiri leta in 137 milijonov dolarjev, Nikola Jokić za pet let in 148 milijonov ter Chris Paul za štiriletno pogodbo ter 160 milijonov dolarjev.

George je v soboto zvečer sporočil, da bo podaljšal pogodbo z Oklahomo, čeprav je pred dvema dnevoma naznanil da bo šel med igralce brez pogodbe. Podaljšanje še ni uradno, saj klubi in igralci pogodb ne smejo podpisovati pred petkom, po poročanju mreže ESPN pa bo George podaljšal za štiri leta, v zameno pa bo dobil 137 milijonov dolarjev.

Jokić je postal uveljavljen center Denverja, v zadnji sezoni je bil zvezdnik Nuggets, ki je v povprečju dosegal 18,5 točke, 10,7 skoka in 6,1 asistence. V torek je zavrnil podaljšanje pogodbo za sezono 2018/19 ter za 1,5 milijona dolarjev postal prosti igralec in dobil pogodbo, kot si jo je želel. Za petletno podaljšanje bo 23-letni Srb dobil 148 milijonov dolarjev.

Najvišjo pogodbo pa si bo prislužil Paul, zvezdnik Houstona. Za štiriletno podaljšanje bo dobil maksimalno, 160 milijonov dolarjev vredno pogodbo. Po poročanju ESPN Paul nikoli ni razmišljal o slovesu od Houstona kot prosti igralec.

Blizu novemu dogovoru naj bi bil tudi Kevin Durant, dvakratni zaporedni MVP finala lige NBA, ki bo ostal pri Golden Statu. Podpisal bo dveletno pogodbo, za vsako sezono bo prejel 30 milijonov dolarjev.

Komentarjev 1
  • Matilda_Mattner 13:50 02.julij 2018.

    Google zdaj plačuje mesečno spletno delo na domu od $ 26385 do $ 36271. In sem zaslužil prvi mesec v višini 28593 $ in 34602 $ v zadnjem mesecu. Sem redno univerzitetni študent in to delo opravljam le v mojih ...prikaži več delih samo za 14 do 16 ur na teden. Vsakdo lahko dobi to delo zdaj, tako da odprete to spletno mesto v brskalniku in nato sledite navodilom zaa branje. ●●●● ❥❥❥ ❥❥❥❥ www.WebJob8.Com

Sorodne novice