Šport
26 ogledov

Kozmus ostal brez trenerja

primož kozmus Reuters
Zlati olimpijec Primož Kozmus se je dva meseca pred olimpijskimi igrami v Londonu razšel s trenerjem Marjanom Ogorevcem. Glavni razlog: slabši rezultati na začetku sezone.

Slovenski atlet Primož Kozmus ne bo več sodeloval s trenerjem Marjanom Ogorevcem. Kot je sporočil zlati slovenski olimpijec iz Pekinga 2008, je razlog konca sodelovanja slabši začetek letošnje sezone, ko ga v Londonu čaka obramba naslova v metu kladiva.

Kozmus je odločitev o tem, da ne bo več sodeloval s trenerjem Ogorevcem, s katerim je delal od vrnitve v tekmovalne arene pred letom in pol, sporočil na svoji spletni strani.

"Po daljšem premisleku sem se odločil za prekinitev sodelovanja s trenerjem. Razlog za prekinitev je slabša pripravljenost na začetku sezone od pričakovane. Razhajava se tudi v pogledih glede tehnične izvedbe meta. Težko je delati nekaj, čemur popolnoma ne zaupaš. Gre za povsem profesionalno odločitev. Na Marjana bom vedno gledal kot na prijatelja, njegova vloga pri mojih uspehih je neprecenljiva," je zapisal Kozmus.

Komentarjev 1
  • Andrej Kovačič 13:50 05.junij 2012.

    napaka.... ogromna.... če bo v finalu na OI je uspeh........