Šport
45 ogledov

Kralji tesno izgubili z najbolj vročo ekipo na zahodu

anže kopitar
Hokejisti Los Angeles Kings Anžeta Kopitarja so v ligi NHL v Staples Centru gostili najboljšo ekipo zahodne konference, Vegas Golden Knights.

Vitezi so na derbiju zahoda prišli še do šeste zaporedne zmage, potem ko so po podaljšku slavili s 3:2. Junak večera je bil David Perron, ki je zadel po 1:31 minute dodatne igre.

V rednem delu tekme sta za goste, letos novince v tekmovanju za Stanleyjev pokal, zadela Brendan Leipsic in Jonathan Marchessault, vratar Marc-Andre Fleury pa je zaustavil 26 strelov proti svojim vratom.

Pri kraljih sta gola v razprodani domači dvorani dosegla Drew Doughty in Marian Gaborik, Jonathan Quick pa je zbral 36 obramb. Kapetan kraljev Kopitar je v slabih 25 minutah na ledu ostal brez točke, zbral je en strel proti vratom tekmecev.

Zdaj kralje, ki so ta čas na tretjem mestu zahoda, čaka niz treh zaporednih tekem v gosteh, ki ga bodo začeli v soboto pri Vancouver Canucks.

Liga NHL, izidi:

Los Angeles Kings - Vegas Golden Knights 2:3 (podaljšek)
(Anže Kopitar: en strel proti vratom tekmeca v 24:18 minute za LA)

Washington Capitals - Boston Bruins 4:3 (kazenski streli)
Tampa Bay Lightning - Montreal Canadiens 3:1
Florida Panthers - Philadelphia Flyers 3:2
Arizona Coyotes - Toronto Maple Leafs 4:7
Vancouver Canucks - Chicago Blackhawks 5:2
San Jose Sharks - Calgary Flames 3:2 (kazenski streli)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice