Šport
21 ogledov

Kristan vinjen na treningu Medveščaka

Robert Kristan je v letošnji sezoni v odlični formi, tudi slovenski čarodej pa v Žurnal24 main
Vratar zagrebškega Medveščaka Robert Kristan bo moral zaradi kršenja pravilnika kluba izpustiti tekmo proti Salzburgu. Slovenski reprezentant je noč preživel zunaj in se na jutranjem treningu pojavil v alkoholiziranem stanju. Trener hrvaške ekipe odločitev vodstvao podpira.

Vodstvo zarebškega Medveščaka je ob soglasju trenerja Martyja Raymonda kaznovalo vratarja Roberta Kristana. Slovenski reprezentant ni upošteval navodil kluba in se na jutranjem treningu pojavil v alkoholiziranem stanju.

''Robert Kristan kljub obvestilu, da bo v petek branil na tekmi proti Salzburgu, ni upošteval pravil kluba in noč preživel zunaj. Na jutranji trening je prišel v vinjenem stanju. Takšno ravnanje je v tako pomembnem delu sezone skrajno neodgovorno. Generalni direktor kluba se je ob soglasju trenerja in klubskega predsednika odločil, da Kristana kaznuje s tekmo prepovedi in denarno kaznijo. Igralec nima pravice do pritožbe,'' je sporočil Ranko Vučinić, tiskovni predstavnik Medveščaka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.