Šport
93 ogledov

Lahko imate enako jakno kot Prevc

planica 2016 Saša Despot
Na Smučarski zvezi Slovenije v novi skakalni sezoni želijo poskrbeti tudi za vse navijače slovenskih smučarskih skakalk in skakalcev.

S projektom Letim z orli želijo omogočiti vsem ljubiteljem in podpornikom športa še tesnejše in pristnejše stike s skakalnimi junaki zime ter jim ponuditi v nakup izvirne smučarske jakne.

Z nakupom paketa Letim z orli navijači postanejo člani Sloski družine, prejmejo uradno zimsko jakno smučarskih skakalk in skakalcev, identično tisti, ki jo nosijo športniki.

Gre za jakno v prepoznavni zeleni barvi, na njej so odtisnjeni vsi logotipi sponzorjev slovenske skakalne reprezentance. Ob tem prejmejo uradno kapo, vstopnici za ogled tekem na Ljubnem in v Planici in nepozabno druženje s športniki.

Da bo skakalna sezona popolna, bodo imeli dostop tudi do številnih ekskluzivnih vsebin. Število paketov je omejeno.

Možen nakup na obroke

"Na Smučarski zvezi Slovenije se zavedamo, da so prav navijači tisti, ki delajo športne uspehe še mogočnejše in bolj strastne. Radi se poistovetijo s športniki in svojo podporo pokažejo tudi z nošenjem uradnih reprezentančnih oblačil. In ko dobi navijač možnost, da svoje idole sreča v živo, je navijaška zgodba popolna. S projektom Letim z orli omogočamo vse - uradnim izdelkom in ogledom tekmovanj dodajamo še druženje s skakalkami in skakalci. Paket Letim z orli je paket skakalno-navijaških doživetij. Dostopen je prav vsem, saj je možen nakup tudi na obroke," ob tem sporočajo predstavniki krovne nacionalne smučarske organizacije.

Več o projektu in paketu je mogoče izvedeti na spletni strani www.letimzorli.si. Cena paketa v predprodaji je 348,40 evra, vključno z DDV, možen je nakup na obroke, kar je pogojeno s pridobitvijo Sberbank Ide@l kreditne kartice. En obrok je v tem primeru 20,49 evra na mesec.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.