Šport
45 ogledov

Larkin postavil nov rekord

Dylan Larkin EPA
Hokejist Detroit Red Wings Dylan Larkin je na predvečeru zvezd lige NHL, najprej so se igralci pomerili v veščinah, poskrbel za nov rekord.

Novinec v vrstah Detroita Dylan Larkin je postal najhitrejši drsalec, podrl je 20 let star rekord Mika Gartnerja. Devetnajstletni Larkin je Bridgestone Areno predrsal v 13,172 sekunde in popravil rekord Gartnerja, ki je znašal 13,386.

"Bil sem vesel, da nisem padel. Bilo je 'kul' - občinstvu se je mešalo," je povedal Larkin, ki je v Nashvillu rekord postavil pred razprodano dvorano oziroma 17.006 gledalci.

Zmagi za Webra in Tavaresa

Shea Weber, član Nashvilla, je ubranil naslov v najhitrejšem strelu, le za las je zgrešil rekord Zdena Chare. Ta je pred štirimi leti plošček poslal v hitrostjo 108,8 milje na uro oziroma 173,8 kilometra na uro, Weberu so namerili 0,7 milje na uro manj.

Kapetan New York Islanders John Tavares je bil najboljši v natančnem streljanju; s petimi streli je zadel štiri tarče, za to je potreboval 12,294 sekunde.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.