Šport
15 ogledov

Lažnega Cristiana odgnal šele rdeči karton

lažni Cristiano Ronaldo Varšava EPA
Navijači, ki pritečejo na nogometno igrišče med srečanjem, niso nič novega. Toda na prijateljski tekmi med Fiorentino in madridskim Realom je eden od nogometnih navdušencev šel še korak dlje.

Ko se je Josip Iličić pripravljal na izvedbo kota petnajst minut pred koncem prijateljske tekme med madridskim Realom in Fiorentino, je obračun na varšavskem stadionu Narodowy prekinil domiselni simpatizer "belega baleta".

Med prekinitvijo ob kotu je navijač Reala pritekel na zelenico, oblečen v opremo evropskih prvakov. Nosil je sedmico Cristiana Ronalda in sprva ga mnogi sploh niso opazili, čeprav je "pravi" CR7 igrišče zapustil že po prvem polčasu. 

Hotel zabiti Navasu

Ko so vsiljivca prepoznali, ga je glavni sodnik poprosil, naj zapusti zelenico, toda pogumni nogometni navdušenec se ni predal. Spregovoril je celo nekaj besed s Karimom Benzemajem in celo poskušal zabiti, ko je Iličić (na njegovo pobudo) vseeno izvedel kot (najbrž z nasmehom na obrazu, op. a.). Pri tem ga očitno ni motilo, da bi v primeru zadetka matiral Keylorja Navasa, ki je proti Toskancem debitiral v dresu Madrida.

Igra se nato ni nadaljevala, vse dokler "Cristiano" ni zapustil zelenice, sodnik mu je pred tem pokazal tudi simbolični rdeči karton. Gledalci v poljski prestolnici so predrzno potezo nagradili z aplavzom, nihče na tekmi se ni pretirano obremenjeval z dogodkom.

Di María v stari (dobri) formi

Srečanje je sicer dobila Fiorentina (2:1). Madridčani so povedli že v četrti minuti, ko je še tretjič na zadnjih dveh tekmah zadel pravi Cristiano Ronaldo. Italijani so izenačili z golom Maria Gómeza sredi prvega polčasa, zadetek odločitve pa je po samostojnem prodoru zabil Marcos Alonso v 69. minuti. Iličić je vstopil tik pred drugim golom Viole, ob koncu pa zapravil lepo priložnost, ko je streljal mimo vrat Reala. 

Pri Madridu je od prve minute zaigral tudi Ángel di María, ki so ga številni že videli v Paris Saint-Germainu, Monacu ali Manchester Unitedu.

Argentinec je zopet igral odlično in asistiral Cristianu pri zadetku Špancev. Navas je prvič branil za Real, pri obeh zadetkih pa je imel malo možnosti za obrambo, saj je šlo za strela iz bližine. Pri golu Alonsa je "bil na žogi", a je bil udarec premočan. Madridčane že jutri čaka prva tekma španskega superpokala proti mestnemu tekmecu Atléticu.  

lažni Cristiano Ronaldo Varšava | Avtor: EPA EPA

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.