Šport
28 ogledov

Lindsey Vonn: "Ni kriva depresija"

Lindsey Vonn PrtScr Facebook
Ameriška smučarka Lindsey Vonn, velika tekmica Tine Maze v svetovnem pokalu, si je vzela premor med sezono. Na Facebooku je ovrgla navedbe, da je za njene težave kriva depresija.

"Po posvetovanju z družino in trenerji sem se odločila, da si vzamem odmor od tekmovanja v svetovnem pokalu. Zaradi okužbe prebavil, ki sem jo staknila prejšnji mesec, imam težave z energijo in močjo. Verjamem, da mi bo premor koristil, da si bom spet povrnila nivo fizične priprave, ki ga potrebujem za nastopanje na nivoju, ki si ga sama želim. Odločno želim poudariti, da premor nima nobene zveze z intervjujem v People Magazine, ki sem ga opravila tedne pred sprejetjem v bolnišnico zaradi okužbe prebavil," je na svojem Facebook profilu zapisala Lindsey Vonn in tako ovrgla navedbe, da si bo premor od tekmovanja vzela zaradi depresije, za katero je v omenjenem intervjuju zatrdila, da ji že leta povzroča težave.

"Rada bi se zahvalila mojim sponzorjem za njihovo nenehno podporo. Predvsem pa se zahvaljujem mojim navijačem za prijazne besede in ljubezen, ki mi jih dajejo. Vsem želim vesele in zdrave praznike in se že veselim tekmovanj v novem letu," je še dodala odlična ameriška smučarka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.