Šport
32 ogledov

Litijani odpihnili Grke z igrišča

Tomi Press Bronx - Litija 4:8 (1:3) futsal.si
Naši prvaki v futsalu, nogometaši Litije, so uspešno začeli turnir glavnega kroga Lige prvakov v dvoranskem nogometu. Litija, tudi gostiteljica turnirja, je v prvem krogu gladko premagala grško Athino '90 s 7:2 (5:2).

Junak tekme je bil Alen Fetič, ki je zabil kar štiri gole. Irnes Škorić je dodal še dva, Damir Pertič pa enega. Pri Grkih sta bila uspešna Gkritzalis Papadopulos in Stratis Papaefstratiou.

"Prvi polčas smo odigrali na visoki ravni, v drugem smo želeli zadržati pozitiven oziroma visok rezultat. Jutri nas čaka še ena tekma, ki je za nas odločilna. Moramo zmagati, da gremo naprej," je po tekmi povedal trener Litije Tomi Horvat.

Na prvi tekmi skupine je španska Iberia Star, sicer prva s 3:2 (2:1) ugnala Paris, s katerimi se bodo Litijani pomerili v četrtek ob 20.30. Najboljši dve ekipi bosta napredovali med 16 najboljših ekip v Evropi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.