Šport
20 ogledov

Lynch novi Lock Poker Manager

(Foto: Pokernews.com) Žurnal24 main
Pri spletni igralnici Lock Poker so oznanili, da bo njihov profesionalec Eric "Rizen" Lynch prevzel novo vlogo.

Eric "Rizen" Lynch, ki ga je omenjena stran sponzorirala, je tako po novem postal poker-room manager. Njegova vloga bo sodelovanje pri inovacijah, saj bo lahko iz prve roke povedal, kaj rabijo in želijo igralci na strani Lock Poker. Prav tako bo odgovoren za ključne odločitve in komunikacijo z igralci. Za PokerNews je povedal: "Osebno se te priložnosti zelo veselim. Tako bom lahko nadaljeval s sodelovanjem z odlično ekipo LockPRO, hkrati pa bom lahko sodeloval z igralci, ki igrajo na naši strani. Z njimi bom raziskoval, kaj lahko skupaj naredimo, da še izboljšamo našo stran. Že od nekdaj sem si želel, da bi aktivno pomagal pri vsakodnevnih operacijah ter tako imel vpliv na to, kaj se na strani dogaja. Upam, da se bo moj pogled na zadeve uspešno vklopil v sistem Lock Pokra in za njihove mize. Tako bo stran Lock Poker spet polna inovacij. Odločeni smo, da bomo mi tisti, ki bomo svojim strankam ponudili največ. Tako glede produkta kot storitev ter izkušnje, ki je bodo igralci deležni."

Jennifer Larson, direktorica pri Lock Pokru, pa je še dodala: "Eric je tisti, ki bo prinesel svoj pogled na zadeve, hkrati pa tudi svojo strast in osebnost. Verjamem, da je prav to tisto, kar potrebujemo, da se še bolj razvijemo. Trenutno ne vidim boljše poti, da spravimo Lock Poker na višji nivo, kot je ta, da imamo za krmilom enega najboljših spletnih igralcev, kar jih trenutno obstaja!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.