Šport
14 ogledov

Maradona razgrajal tudi v Dubrovniku

Diego Maradona Dubrovnik 24sata
Izpadi nekdanjega zvezdnika svetovnega nogometa niso nič novega, tokrat je Argentinec skušal obračunati z enim od svojih oboževalcev.

Diego Armando Maradona je prvega septembra v Rimu igral na dobrodelni prijateljski tekmi, ob obisku italijanske prestolnice se je srečal tudi s svojim rojakom, papežem Frančiškom. Po srečanju se je "El Pelusa" podal na krajše počitnice v hrvaški Dubrovnik, kjer pa je že po nekaj dneh zabredel v težave. Maradona se je namreč skorajda spustil v fizično obračunavanje po odhodu iz nočnega kluba v znanem letovišču v nedeljo zvečer.

Avtogram ali Agüero?

Hrvaški portal 24sata.hr poroča, da naj bi eden od mimoidočih želel avtogram, vendar naj bi nekdanji argentinski selektor to odklonil. To naj bi bil razlog, da je oboževalec izustil nekaj krepkih na račun Maradone, slednji pa tega ni dobro sprejel. Na zgornjem posnetku je moč videti, da je "mali zeleni" začel zamahovati proti neznancu, nato pa je vrgel tudi steklenico.

Nekateri mediji poročajo, da naj bi Maradono razbesnela omemba Sergia Agüera, nekdanjega partnerja njegove hčerke Giannine, s katerim ima od konca njune zveze slabe odnose. Maradona naj bi se drl, da je Agüero "kurbin sin", pomirili pa so ga šele njegovi prijatelji. Na kraj dogodka je prišla tudi dubrovniška policija.

Diego Maradona Dubrovnik | Avtor: 24sata 24sata

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.