Šport
6 ogledov

Maradone ne bo zeblo v rito

Maradona ima veliko željo, da bi še enkrat postal selektor Argentine. (Foto: Reu Žurnal24 main
Argentinci na SP želijo pri vsakem obroku 14 različnih solat. Maradona pa mora imeti v hotelu ogrevano straniščno školjko. Južni Korejci želijo pri vsakem obroku riž, Italijani pa bodo testenine prinesli s sabo.

V Južni Afriki je skoraj vse nared za prihod najboljših nogometašev sveta. Organizatorjem še največ težav povzročajo zahteve najbolj razvajenih selektorjev in nogometašev. Kot sporočajo z južne poloble, ima najbolj nemogoče zahteve selektor Argentine Diego Maradona. Za svoje nogometaše si želi vse hotelske sobe z belo prepleskanimi stenami, vsaj šest PlayStationov in točno določen jedilnik: 10 toplih obrokov na dan, pri vsakem obroku 14 različnih solat, tri različne omake za testenine in vsaj tri različne pudinge, meso na žaru na vsake tri dni in sladoled, ki jim mora biti na voljo kadarkoli. Zamenjati so morali tudi straniščne školjke in bideje v njihovih hotelskih sobah, saj morajo biti ti ogrevani. Na eni od spletnih strani takšne (najboljša školjka na svetu) prodajajo za 358 evrov.

V preostalih reprezentancah so zahteve manjše. Brazilci so tako organizatorjem naročili: "Vročo, vročo kavo, vročo, vročo kavo in še enkrat vročo, vročo kavo." Ob tem si želijo še veliko piškotov in čokolade. Vse, kar so dodatnega naročili Slovaki, sta mizi na namizni tenis, Južni Korejci pa si pri vsakem obroku želijo riž. Slednji iz varnostnih razlogov želijo v hotelu celotno nadstropje samo zase. Najbrž ni treba posebej izpostavljati, da bodo Italijani testenine prinesli s sabo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.