Šport
23 ogledov

Maribor gostuje na Cipru

Tavares Mendy Cvijnović Olimpija Ljubljana večni derbi Pokal Slovenije Hervis Lj Nino Verdnik
Mariborski nogometaši bodo povratno tekmo 3. kola kvalifikacij za Ligo prvakov odigrali na Cipru.

Maribor bo prvo tekmo proti Maccabiju iz Tel-Aviva odigral 30. julija v Ljudskem vrtu, na termin povratnega dvoboja pa je bilo še treba nekoliko počakati. Zdaj je znano, da bodo Izraelci vijoličaste gostili v Larnaki na Cipru. Zaradi napetih razmer v njihovi državi namreč v tem delu Evropske lige ne smejo zaigrati na domačem stadionu. Dvoboj bo odigran v torek, 5. avgusta, začel se bo ob 20. uri po slovenskem času (ob 21. uri po lakalnem).

"Čaka nas še ena zahtevna tekma, kot so vse v evropskih pokalih. Strokovni štab bo analiziral tekmece, trener nam bo posredoval vse informacije o Maccabiju in razdelil naloge, ki jih moramo izpolniti. Skušali se bomo znova veseliti zmage z našimi navijači, toda nismo še tako daleč. Najprej je na vrsti ligaška tekma," je nekaj besed o naslednjem nasprotniku dejal Agim Ibraimi.

Ob morebitnem porazu čakata Mariborčane še dve tekmi v kvalifikacijah za Evropsko ligo, z napredovanjem pa bi si že zagotovili nastop v tem tekmovanju. Z zmago nad Maccabijem bi se sicer še potegovali tudi za nastop v skupinskem delu Lige prvakov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.