Šport
24 ogledov

Maribor v Haifi pred 10.000 navijači

Ales Aleš Mejac Mejač Žurnal24 main
Brez skrbi, navijači Maribora, televizijski prenos sredine kvalifikacijske tekme za Ligo prvakov proti Maccabiju iz Haife bo. Domače moštvo pričakuje vojsko navijačev.

Torkov program članov Mariborove odprave v Izraelu poteka po predvidenem programu. Dopoldne je bila na sporedu videoanaliza nasprotnika v hotelski konferenčni sobi, zvečer sledi uradni trening na prizorišču sredinega dvoboja. "Trener nam je posredoval veliko informacij in predstavil njihovo ekipo. Naši gostitelji imajo kvaliteto, toda nismo brez možnosti. Storili bomo vse, da presenetimo. Vemo, kaj prinaša dvoboj z Maccabijem, zavedamo se pomembnosti tekme. Vtisi iz slačilnice so spodbudni. Živčnosti ni, prej tisti pozitiven naboj. Vsi skupaj že komaj čakamo, da se tekma začne," je pojasnil branilec Aleš Mejač.

Vstopnice za obračun med izraelskim in slovenskim prvakom so v prodaji po ceni 25 in 15 evrov. Prireditelji pričakujejo, da bo na tribunah okoli 10.000 bučnih navijačev. "Ne vem, ali je lahko kaj lepšega za igralca kot to, da nastopi v takšnem ozračju. Ne bomo podlegli pritisku, dodatno nas opogumlja spoznanje, da se naša forma stopnjuje iz tekme v tekmo. Po izločitvi Dudelangea smo razbremenjeni, upravičili smo vlogo favorita. Zdaj je pritisk na strani Izraelcev," je dodal Mejač.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.