Šport
17 ogledov

Maze: "Še vedno sem šokirana"

Tina Maze kamerman Reuters
Za Tino Maze ni ravno najuspešnejši vikend na olimpijskih progah v Sočiju. Že v petek je imela v cilju bližnje srečanje s snemalcem, v nedeljo pa je odpadla superkombinacija, na kateri bi se sicer lahko borila za mali kristalni globus, vendar se Črnjanka ne predaja.

"Progo smo spoznali, prav tako okoliščine, ljudi in sistem. Tukaj se ne heca! Policija in kamere so na vsakem koraku. Za varnost je poskrbljeno, včasih celo pretirano. Žal mi je, da je bila kombinacija odpovedana, tako da prave borbe za globus ni bilo! Čestitke Lindsay, ki si ga je prislužila!" je na svojem blogu, kjer zelo redno obvešča svoje navijače, zapisala Tina Maze. Črnjanka sicer izleta v Soči ne bo ohranila v najlepšem spominu. Glavni krivec je seveda nespametni in predvsem neizkušeni snemalec, s katerim se je v cilju zapletla v bližnje srečanje. Bolečina od trka pa že počasi izginja. "Udarec od kamermana počasi izginja, še vedno pa sem šokirana, da se mi je to zgodilo. Kako je kaj takega sploh mogoče! Ampak očitno, če delaš, se boriš, je mogoče prav vse!" je še dodala naša najboljša smučarka.

Bela karavana se je po tekmah v olimpijskem Sočiju preselila v Moskvo, kjer bo v torek na sporedu paralelni slalom. "Važno je, da lahko nadaljujem brez večjih poškodb. Danes se selimo v Moskvo. In tam bo prava borba, paralelc – ena na ena! Let's rock n' roll!" se Mazejeva ne predaja. Kot je dejala že pred časom, se tekme v ruski prestolnici zelo veseli. Na podobnem tekmovanju lani v Münchnu je bila druga, tokrat pa naj naredi še korak naprej in pride do prve zmage v letošnji zimi, ki si jo še kako zasluži.

Komentarjev 4
  • tralala 16:40 20.februar 2012.

    ne dramatiziraj, res.

  • wester62 14:56 20.februar 2012.

    lahko bi bilo huje a vseeno ni treba kar naprej jokati. eni so se še huje poškodovali pa ne jamrajo in si opravičujejo slabe rezultate.bilo je in ni bilo hujšega, pa KONEC. treba vedno naprej gledati in ne kaj je bilo.

  • Bozidar.Frelih 09:39 20.februar 2012.

    Cela Slovenija je v velikem šoku ker si ti še vedno šokirana. Eno Milko dregni pa bo šok minil.