Šport
34 ogledov

McGregor vendarle na UFC 200?

conor mcgregor Profimedias
Irski borec Conor McGregor se še naprej poigrava s svojimi navijači in ljubitelji mešanih borilnih veščin.

Conor McGregor je spet v središču pozornosti. Aktualni prvak v peresni kategoriji je v sredo namignil, da se bo upokojil mlad, vodstvo UFC pa je ga je zaradi neopravljenih medijskih obveznosti izključilo s tekmovanja UFC 200, na katerem bi se moral v povratnem dvoboju pomeriti s svojim krvnikom Natom Diazom.

McGregor je nato objavil nov 'tvit', s katerim je napovedal naznanilo, kmalu zatem pa je objavo izbrisal, in to po tem, ko je predsednik UFC Dana White v športni pogovorni oddaji dejal, da Conorjev nastop na UFC 200 ni izključen.

Špekulacije o tem, zakaj je Conor umaknil svoj najnovejši zapis, so v polnem zagonu.

White je v pogovoru za oddajo The Herd zanikal, da je do nesoglasij na relaciji McGregor-UFC prišlo zaradi denarja, in še enkrat poudaril, da je jabolko spora neupoštevanje nekaterih obveznosti, ki jih morajo opraviti vsi borci pod okriljem tega tekmovanja.

''Conorja ne prosimo, da bi naredil nekaj, česar drugim borcem ni treba,'' je povedal White. Na neposredno vprašanje, ali meni, da se bo McGregor res upokojil, je bil predsednik UFC odločen. ''Ne,'' je odvrnil.

White je potrdil, da McGregorjev nastop na UFC 200 ni popolnona izključen. ''Ja, če bi me poklical po tem intervjuju, bi se lahko dogovorili. Conorju dajemo več manevrskega prostora, ker izpolni svoje obveznosti. Ta konec tedna jih ni imel namena izpolniti,, zato sem ga moral izključiti. To sem moral narediti,'' je sklenil White.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.