Šport
7314 ogledov

Med žrtvami strelskega pohoda hči znanega trenerja

Kobiljski Volleybox.net
Med žrtvami strelskega pohoda, v katerem je življenje izgubilo najmanj devet ljudi, je tudi hči priznanega srbskega trenerja.

V množičnem streljanju na beograjski osnovni šoli Vladislava Ribnikarja, kjer je 13-letni sedmošolec v sredi zjutraj smrtno ranil varnostnika in osem učencev, je življenje izgubila tudi E. K., hči nekdanjega srbskega odbojkarja in kasneje trenerja Dragana Kobiljskega.

Strelski pohod Šport Pretresljivi prizori izpred šole v Beogradu, trepetal tudi slavni košarkar

Kobiljski (51) je v času aktivne kariere igral za Partizan, kot trener pa se je proslavil na čelu beograjske Crvene zvezde (2014-2019), s katero je osvojil dva naslova državnega prvaka.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Pred tem je priznani srbski odbojkar pridobival trenerska znanja tudi v Ljubljani, kjer je bil od leta 2010 do 2012 pomočnik glavnega trenerja Igorja Kolakovića pri ACH Volleyju. Kobiljski je trenutno glavni trener romunskega SCM Zalăua.

Strelski pohod na osnovni šoli v Beogradu Groza v Beogradu Svet Video: Tako so policisti aretirali 14-letnika, policijo poklical sam

Tragično novico o smrti E. K. je potrdil nekdanji odbojkar in dologoletni prijatelj Kobiljskega Željko Tanasković.

"Vsi smo zaprepadeni in pretreseni. Ne vem, kaj naj rečem. Velika tragedija. Težko si je predstavljati, da se je to zgodilo pri nas. Z Draganom se poznava že zelo dobro, tudi igrala sva skupaj. Kar se je zgodilo, je katastrofa. Nepredstavljivo se zdi, da sploh pride do česa takšnega. To je še en dokaz, da moramo mladim posvečati pozornost," je za Informer.rs dejal Tanasković.

Streljanje na osnovni šoli v Beogradu Imel je seznam Svet Saj ni res: Strelca iz Beograda sploh ne bodo kazensko preganjali

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.