Šport
4 ogledov

Miami dominira tudi brez Jamesa

Toronto Raptors : Miami Heat 95:103 Žurnal24 main
Košarkarji Miami Heat so v noči na ponedeljek zabeležili še tretjo zmago v novi sezoni. Trikratni prvaki so s 107:102 pod domačima obročema premagali Toronto Raptors.

Floridska vročica je neporažena tudi brez superzvezdnika LeBrona Jamesa, ki se je poleti vrnil h Cleveland CavaliersChris Bosh je zbral 21 točk in 11 skokov, Dwyane Wade pa je prispeval 19 točk ob 11 ujetih odbitih žogah.

Tudi ekipa Golden State Warriors je po treh tekmah še neporažena, tokrat so bojevniki v gosteh nadigrali Portland Trail Blazers s 95:90. Košarkarji Sacramento Kings so z 98:92 slavili v gosteh ter Los Angeles Clippers prizadejali prvi poraz v sezoni.

V New Yorku je domača ekipa Knicks s 96:93 premagala Charlotte Hornets. Za poseben mejnik je poskrbel osrednji zvezdnik domačih kratkohlačnikov Carmelo Anthony, ki je vpisal 28 točk ter z doseženimi 20.000 točkami v karieri postal 40. član elitnega kluba košarkarjev v ligi NBA, ki se lahko ponašajo s takšnim dosežkom.

Sonca spet z Jezerniki

Slovenski košarkarji so počivali. Beno Udrih bo naslednjič nastopil v noči s ponedeljka na torek, ko bo skušal z Memphisom podaljšati že zdaj za klub rekorden start v sezono. Grizzlies še nikdar doslej niso začeli sezone s tremi zaporednimi zmagami, priložnost za novo pa bodo iskali doma proti New Orleansu.

Brata Dragić bosta počivala en dan več, saj ju naslednja preizkušnja čaka v torek, ko se bosta drugič v zadnjem tednu pomerila z Lakersi, ki so še brez zmage, Phoenix pa je na izkupičku 2-1. 29. oktobra so Suns zmagali s 119:99, Goran Dragić pa je dosegel 18 točk.

Liga NBA, izidi:

Miami Heat : Toronto Raptors 107:102
New York Knicks : Charlotte Bobcats 96:93
Portland Trail Blazers : Golden State Warriors 90:95
Los Angeles Clippers : Sacramento Kings 92:98

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.