Šport
22 ogledov

Miller še enajstič slavil proti Oilersom

Pomembno vlogo pri preobratu Buffala je odigral tudi vratar Ryan Miller. (Foto: Žurnal24 main
Ekipa New York Rangers je doma premagala Philadelphio Flyers z 2:0, igralci Edmonton Oilers pa so v svoji dvorani v drugi tekmi večera priznali premoč hokejistom Vancouver Canucks s 4:5.

Vratar New York Rangers Cam Talbot je uspešno nadomestil prvega čuvaja mreže svojega moštva, švedskega zvezdnika Henrika Lundqvista. Z 31 obrambami je četrtič v karieri NHL ohranil mrežo nedotaknjeno. V Madison Square Gardnu sta gole zadela Kevin Klein v prvi in Rick Nash v drugi tretjini.

Miller še enajstič zmagal z Edmontonom

Obrambni igralec Vancouvra Yannick Weber je v 12. minuti zadnje tretjine po podaji Daniela Sedina, ki je bil s tremi asistencami najučinkovitejši mož tekme, odločil srečanje s svojim prvim golom v sezoni. Radim Vrbata je dosegel dva gola za zmagovite goste, preostala strelca pa sta bila Chris Higgins in Jannik Hansen. Za domače je v sedmi minuti zadnjega dela izenačil Andrew Ference, pred tem pa so zadeli Steve Pinizzotto, Teddy Purcell in Boyd Gordon.

Vratar ekipe Canucks Ryan Miller je z 28 obrambami zmagal tudi na enajsti tekmi z Edmontonom. Ta je bil sicer na pragu izenačenja in podaljška, vendar so sodniki razveljavili zadetek Davida Perrona, ki je 10,1 sekundo pred koncem z drsalko potisnil plošček v mrežo.

Liga NHL, izida:

New York Rangers : Philadelphia Flyers 2:0
Edmonton Oilers : Vancouver Canucks 4:5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.