Šport
255 ogledov

Miss športa 2012 je Urša Klavs

miss športa 2012
1/29
Anže Petkovšek
Deseta miss športa Slovenije je postala energična plesalka Urša Klavs. Njena prva spremljevalka Anja Antič, miss fotogeničnosti in druga spremljevalka pa Teja Jeglič.

"Plešem že deset let. To je moje življenje, na odru sem pustila dušo in srce. To se je tudi videlo, kajne. Ples me osrečuje, je moja sprostitev, stil življenja," je, potem ko je postala miss športa 2012, dejala Urša Klavs, 18-letna dijakinja gimnazije Poljane: "Po mojem mnenju sem žirijo najbolj prepričala s karizmo, nasmehom, videzom in plesno točko." Rdečelaska, ki si srčno želi postati psihologinja, življenja ne vidi drugače kot prepletenega s plesom, odprta pa je tudi za nove priložnosti:"V manekenstvu sem že delala. Mislim pa, da je ta naslov dobra odskočna deska za nove izzive." Uršina plesna točka, ki sta jo uprizorila s soplesalcem, je sicer nastala na koreografijo Nike Kljun.

Žirijo očarala z nasmehom

Njena prva spremljavalka je postala Anja Antič, 17-letna Vrhničanka, učiteljica plesa in atletinja: "Fenomenalno. Uspeh me je presenetil. Vesela sem, ker sem dokazala, da 'nekaj' pa zmorem. Da sem odplesala, kar sem, in počela, kar najbolj znam. Mislim, da sem žirijo najbolj očarala s sproščenostjo in nasmehom. Menim, da me to naredi malo drugačno od ostalih. Od nasmehov me sicer bolijo ličnice, ampak bilo je vredno." Kar dve lenti je prejela 22-letna Kamničanka Teja Jeglič - miss fotogeničnosti in druga spremljevalka: "Zelo sem presenečena. Izredno sem vesela, da sem spoznala ta super dekleta. Mislim, da se bomo družile še naprej. Upam, da mi bosta naslova pomagala pri stvareh, povezanih z modo, s čimer se ukvarjam. Mogoče v prihodnosti sledi tudi lastna blagovna znamka."

Prireditev so med drugimi glasbeno oplemenitili Julija Kramar, Maja Kevc, Katarina Mala, Primož Turk in drugi. Vse o športnih lepoticah vam prinaša njim namenjena podstran.

Komentarjev 1
  • MK 08:27 24.april 2012.

    OMG kaj ste pa pri tem izboru ocenjeval...