Šport
22 ogledov

Mormeck: "Kličko ima stekleno brado"

Mormeck vladimir kličko
1/5
Reuters
"Kličko ima nekaj, kar hočem jaz, moram mu razbiti obraz, da bom to dobil. Vem, da si udarcev ne želi. Spet bom ponovil: Kličko ima stekleno brado," pravi "francoski Tyson" Jean-Marc Mormeck, ki se bo 10. decembra pomeril z Vladimirjem Kličkom.

Svetovni težkokategorni prvak Vladimir Kličko, lastni pasov po verzijah WBO, IBF, IBO in WBA, optimistično pričakuje dvoboj z Jeanom-Marcom Mormeckom, ki bo potekal 10. decembra v Düsseldorfu. Za mlajšega od občudovanje in tudi strah zbujajočih ukrajinskih bratov bo to prilika za 50. nokavt na 60 profesionalnih dvobojih.

"Mormeck je resen borec, ve, za kaj gre. Primerjal bi ga z Mikom Tysonom – nikoli se ne umakne nazaj, kot se je denimo David Haye," je svojega prejšnega nasprotnika okrcal Kličko, ki naj bi imel v ringu okrog 15 kilogramov prednosti. S Hayem se je spoprijel tudi Francoz, leta 2007, ko je doživel nokavt v sedmi rundi. "Nokavtiram ga (Mormecka, op. a.) lahko tudi jaz. Vsakdo ima svoj načrt, dokler jih ne dobi," je ob Francozovih ambicijah odločno pribil Vladimir.

Mormeck, 39-letnik, se pripravlja tudi pod vodstvom Kevina Rooneyja, Tysonovega trenerja med letoma 1985 in 1988. "Kličko ima nekaj, kar hočem jaz, moram mu razbiti obraz, da bom to dobil.Vem, da si udarcev ne želi. Spet bom ponovil: Kličko ima stekleno brado," je bil jezikav Francoz, ki mu Ukrajinec ni ostal dolžen: "Ugotovil bom, iz česa je tvoja brada."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.