Šport > Moto športi
176 ogledov

Bika kažeta rogove, a vsaj Ricciardu ne bo lahko

Max Verstappen Epa
Daniel Ricciardo in Max Verstappen najhitrejša na treningih.

Sezona formule 1 se 14 dni po zmagi Sebastiana Vettla (Ferrari) v Silverstonu nadaljuje na še enem klasičnem prizorišču svetovnega prvenstva. Na Hockenheimringu se vozi velika nagrada Nemčije. In na petkovih prostih treningih sta bila najhitrejša voznika ekipe Red Bull.

F1 F1 Šport Vettel do 51. zmage, Hamilton junak dirke

Na dopoldanskem je bil najhitrejši Daniel Ricciardo, a vsega štiri tisočinke pred prvakom Lewisom Hamiltonom (Mercedes). Avstralca vseeno čaka težko delo, saj bo moral zaradi posega v motor nedeljsko dirko začeti z zadnjega štartnega mesta. Na popoldanskem treningu pa je najbolji čas dosegel Max Verstappen. Njegov čas 1.13,085 je tudi nov rekord pred nekaj leti prenovljenega in skrajšanega Hockenheimringa. Hamilton je bil znova drugi. Za Nizozemcem je zaostal je 26 stotink. 

Kimi in MiInttu Kimijeva žena Šport Hamiltonu: Če jočeš kot deklica, se ukvarjaj z baletom

Vodilni v skupnem seštevku Nemec Vettel je bil obakrat četrti. Pred 11 dirko sezone ima osem točk prednosti pred Hamiltonom in že 55 pred tretjeuvrščenim Kimijem Räikkönenom (Ferrari).

lewis hamilton 40 mil. na sezono Šport Nova pogodba za Lewisa Hamiltona
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.