Šport > Moto športi
2227 ogledov

Dirkalnik poletel v zrak na dirki v Monzi

Alex Peroni Reševalni pas/Twitter
Zaradi nesreče z zamudo tudi dirkači formule 1.

Avstralec Alex Peroni je v formuli 3 ostal nepoškodovan po spektakularni nesreči v Monzi, zaradi katere so morali organizatorji tudi prestaviti tretji trening voznikov formule ena pred nedeljsko dirko svetovnega prvenstva.

Peroni je z dirkalnikom zadel robnik in odneslo ga je v zrak, pri čemer se je tudi vrtel in nato priletel v zaščitno ogrado na drugi strani dirkališča.

Nesreča se je primerila le teden dni po tragični smrti Francoza Anthoineja Huberta v formuli dve na veliki nagradi Belgije. V isti nesreči jo je grdo skupil tudi Juan Manuel Correa. Njegovo stanje se je poslabšalo ob prevozu v bolnišnico v Veliki Britaniji.

Anthoine Hubert V komi Šport Nesreča že zahtevala življenje, zdaj zaplet pri drugem dirkaču Žalovanje Šport Dirkači formule 1 zgroženi ob smrti kolega Anthoine Hubert Tragično Šport Grozljiva nesreča na dirki v Belgiji
Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.