Šport > Moto športi
4952 ogledov

F1 pojasnjuje, zakaj so predvajali grozljive posnetke

Epa
Vodstvo formule 1 se je odzvalo na očitke Daniela Ricciarda.

Daniel Ricciardo (Renault) je bil po dirki za VN Bahrajna kritičen do "hollywoodskega" prikaza spektakularne nesreče Romaina Grosjeana (Haas).

Dirkači so morali na ponovni start 15. od 17. dirk koronavirusne sezone čakati več kot eno uro, v tem času pa so režiserji prenosa javnosti vseskozi prikazovali nove in nove posnetke na pol presekanega dirkalnika in ognjenih zubljev.

"To ni zabavna industrija," je bil besen Ricciardo. "Njegova družina mora gledati vse to, naše družine prav tako. Ni pošteno," je dodal.

grosjean Neokusno Šport Ricciardo zgrožen nad vodstvom F1: "Zakaj je tega treba?"

Iz vodstva formule so se na očitke že odzvali in prek tiskovnega predstavnika dejali, da so vzpostavljeni strogi protokoli glede prikazovanja nesreče in da posnetke prikazujejo šele, ko ugotovijo, da je dirkač na varnem in ni utrpel večjih poškodb. Če temu ni tako, ne prikazujejo nobenih slik nesreče, so še pristavili v sporočilu za javnost.

Grosjean je nesrečo prestal samo z lažjimi opeklinami, kasneje pa se je svojim sledilcem oglasil na družbenih omrežjih. "Živjo vsem. Želel sem vam sporočiti, da sem dobro. Še kar dobro. Hvala za vsa sporočila," je dejal 34-letnik. "Hvala medicinskemu osebju na dirkališču in v bolnišnici. Upam, da vam bom lahko kmalu pisal, kako sem," je dodal.

Komentarjev 1
  • Avatar Sarah_Hernandez
    Sarah_Hernandez 20:12 30.november 2020.

    Na spletu s prenosnim računalnikom zaslužim velik0 denarja (100 € do 200 € / h). Prvi mesec sem prejel ček za 28536 €, t0 spletno delo je preprosto in en0stavn0, ni mu treba iti v pisarno. ... >>>>> www.MagnifyIncome.Com

Sorodne novice