Šport > Moto športi
777 ogledov

Gajser: "Upam, da bo vse v redu z njim, ni bilo namenoma"

tim gajser Reševalni pas/Twitter
Novi/stari svetovni prvak razreda MXGP Tim Gajser je izkoristil prvo priložnost za potrditev naslov.

Tim Gajser, ki si je že po prvi vožnji današnje dirke za veliko nagrado Pietramurate z drugim mestom zagotovil naslov svetovnega prvaka razreda MXGP, je nato še zmagal na predzadnji dirki sezone svetovnega prvenstva v motokrosu. 

tim gajser Huda nesreča Šport Gajser po tleh vlekel ukleščenega tekmeca

"Sploh ne vem, kaj naj rečem. To je četrti naslov, presrečen sem. Hvala vsem, ki skrbijo zame in me podpirajo, ekipi, navijačem. Če ne bi bilo te nesrečne situacije s covidom, bi zdaj tule slavil pred množico. Hvala vsem, ki me kljub težkim časom podpirate," je po drugem mestu na uvodni preizkušnji, po kateri si je nadel zlato številko ob potrditvi lovorike, dejal Gasjer.

Tim Gajser Svetovni prvaaaaak! Šport Herojska vožnja! Gajser kljub pokvarjeni sklopki do naslova prvaka!

"Danes se je vse super izteklo, postal sem četrtič svetovni prvak, pa še zmagal sem na dirki. Res hvala vsem, s katerimi skupaj trdo delamo. Žal mi je, da ni mojih navijačev, ker bi bilo drugače vzdušje noro, ampak upam, da bo kmalu spet vse v redu," je dodal svetovni prvak.

Slavje mu je nekoliko skazila tudi nesreča Jeremyja van Horebeeka, čigar noga se je ob padcu v prvem ovinku druge vožnje zataknila v Gasjerjev motor. Belgijca so z dirkališča odnesli na nosilih. "Upam tudi, da bo z van Horebeekom vse v redu, ni bilo namenoma," je sklenil 24-letni slovenski šampion.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.