Šport > Moto športi
1687 ogledov

Hamilton zbil mehanika: "Vsi delamo napake"

Print Screen
Tudi najboljšim se zgodi.

Sedemkratni svetovni prvak in eden najbolj izkušenih dirkačev na svetu Lewis Hamilton je na drugem prostem treningu pred dirko za VN Rusije zbil mehanika srebrne garaže.

Britanec je v bokse pripeljal prehitro in z napačnimi zavornimi nastavitvami, kar je botrovalo trčenju, po katerem je mehanik pristal na zadnji plati.

michael schumacher Odziv javnosti Šport Kaj Schumijev dokumentarec razkriva o njegovem stanju? hamilton verstappen Grozljivo Šport Novi posnetki: Verstappen bi lahko zdrobil glavo Hamiltonu

"Oprosti. Je vse v redu z njim?" je vprašal Hamilton in dobil odgovor enega izmed članov ekipe. "Ja, vse je v redu. Pokazal je palec navzgor."

Svetovni prvak je kasneje pojasnil, da je imel ob prihodu v garažo prižgan "čarobni gumb", ki vpliva na zavorno ravnovesje. Več o čarobnem gumbu si lahko preberete TUKAJ.

mick schumacher F1 Šport Schumacher podaljšal pogodbo

"Mislim, da sem prvič v 14 letih podrl mehanika. Zelo sem se prestrašil. Na srečo se je vse dobro končalo. Precej poguma je potrebenega biti, da takole pričakaš dirkalnik," je požrtvovalnost mehanika z dvigalko pohvalil drugi dirkač prvenstva

"Vsi delamo napake. Najpomembneje je, kako se po njih poberemo," je navijačem še sporočil zmagovalec 99 dirk za veliko nagrado.

Max Verstappen VN Nizozemske VN Rusije Šport Vodilni v svetovnem prvenstvu bo startal kot zadnji
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.