Šport > Moto športi
25 ogledov

Kje bo dirkal Lewis Hamilton?

lewis hamilton mclaren mercedes EPA
Britanski dirkač Lewis Hamilton je zanikal vsa namigovanja o prestopu k ekipi Mercedes. Še več, dirkač McLarna je poročanje svetovnih medijev označil za popolne izmišljotine.

Načrti Lewisa Hamiltona za sezono 2013 so bili v zadnjih tednih predmet številnih špekulacij, saj Britanec še vedno ni podaljšal pogodbe s svojo dosedanjo ekipo. Nekdanji lastnik moštva formula ena Eddie Jordan je nedavno izjavil, da je selitev Hamiltona v moštvo Mercedesa samo vprašanje časa, britanski mediji pa so pisali o 60-milijonski ponudbi, ki naj bi presegala tisto za Michaela Schumacherja. Govorice je posredno demantiral že Hamilton, saj je bilo iz njegovih besed moč razbrati, da namerava ostati pri McLarnu. Zdaj je nastopil še odločneje. ''Pomembno je razumeti, da stvari zapisane v medijih niso nujno resnične. Veliko je špekulacij in neresničnih zgodbic," je povedal nekdanji svetovni prvak.

lewis hamilton | Avtor: EPA EPA
Raje kot o načrtih za prihodnost Hamilton razmišlja o letošnji sezoni, v kateri še vedno ostaja v igri za naslov prvaka. ''Z ekipo sem že od 13. leta in od sezone 2009 smo trdo delali, da bi osvojili prvenstvo. Upam, da nam lahko uspe,'' je povedal Britanec. Govorice o njegovem prestopu pa ne bodo potihnile, dokler ne bo podpisal pogodbe za naslednjo sezono. ''Časovno nisem omejen,'' je humodušno pripomnil Hamilton, k se mu s podpisom pogodbe nikakor ne mudi. ''Seveda bo to treba urediti, toda v zakulisju imam ljudi, ki vodijo pogajanja,'' je zaključil drikač McLarna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.