Magazin > VIP
99 ogledov

Koma prekletstvo Schumacherjevih

Elisabeth Schumacher Reuters
Schumacherjevi so že leta 2003 trepetali za nekoga, ki je ležal v komi.

Michael Schumacher | Avtor: EPA EPA
Michael Schumacher je po padcu med smučanjem še vedno v komi. Dobra novica je, da se je njegovo stanje stabiliziralo.

Žena Corinna in oba otroka sta ves čas z njim. "Corinna se seveda ne počuti dobro. Za Michaela poskuša biti močna in se znebiti negativnih misli," je za medije povedala Nemčeva menedžerka Sabine Kehm. Corinni v teh težkih trenutkih ob strani stojijo njena mati, Schumacherjev oče Rolf in njegov brat Ralf.

To sicer ni prvič, da Schumacherjeve skrbi za družinskega člana, ki je v komi. Leta 2003 se je v svoji hiši nenadoma zgrudila Schumijeva mama Elisabeth. Zaradi notranjih krvavitev so jo odpeljali v bolnišnico, kjer je padla v komo. Deset dni pozneje je 54-letnica umrla.

Kljub veliki izgubi sta Ralf in Michael nastopila na dirki v Imoli. S solzami v očeh. "Mati bi hotela, da se dirke udeležim," je po zmagi povedal Michael.

Policija: Bil je prehiter

Na prvi tiskovni konferenci Schumijevih zdravnikov je eden od kirurgov izjavil, da je Schumacher padel pri veliki hitrosti in z glavo trčil v kamen. Trk je bil tako močan, da mu je zlomilo čelado. Kehmova je te navedbe zanikala. Kot je izjavila, se Schumi ni peljal hitro.

Po podatkih nemškega Focusa pa policija meni drugače. V njihovem poročilu naj bi po informacijah omenjenega medija pisalo, da je Michael smučal z veliko hitrostjo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.