Šport > Moto športi
10 ogledov

Ni spora, je želja po Rossiju

Oba temperamentna in oba prepričana, da lahko postaneta prvaka. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
"Ni spora med Alonsom in Masso," govorice o prepiru med dirkačema Ferrarija zavrača predsednik Luca di Montezemolo, ki znova ponavlja, da želi v moštvo Valentina Rossija.
Montezemolo znova ponavlja, naj velika moštva nastopajo s tremi dirkalniki. "Želimo tretji dirkalnik in naredil bi vse, da bi z njim dirkal Valentino Rossi. Ko bo letos postal prvak v MotoGP-ju, bo imel dovolj in mora priti zmagovat še v formulo 1."

Ferrarijev predsednik Luca di Montezemolo je zavrnil govorice, da sta se Fernando Alonso in Felipe Massa sprla. Te so se pojavile po nedeljski dirki, ko naj bi Brazilca razjezilo, kako ga je Španec prehitel ob uvozu v bokse. Felipe je tako moral zapeljati na travo ter za Fernandom opraviti postanek, s čimer je izgubil več dragocenih sekund. "Kot se pogosto dogaja, želijo nekateri narediti nekaj zmede. Razmerje med mano in Fernandom je povsem dobro in zaradi tistega prehitevanja se ni spremenilo," govorice zavrača Massa, pa tudi Alonso: "O tem prehitevanju se govori le zato, ker sem je zgodilo med dvema moštvenima kolegoma. Če bi bil drugi dirkač z dirkalnikom druge barve, bi mi vsi ploskali."

Razmerje med mano in Fernandom je povsem dobro.
Felipe Massa

Njuno rivalstvo se zaostruje že od prejšnje dirke, ko je Massa brez ene zmage prevzel vodstvo v skupnem seštevku, medtem ko je Alonso ostal brez njega. "Ni spora med Alonsom in Masso. Vesta, kako morata dirkati, saj dirkata za Ferrari in ne vsak zase," je dejal Montezemolo in zavrnil, da Španec izsiljuje, da bi bil številka 1 v moštvu. Predsednik poskočnega konjiča si po treh dirkah tehničnih težav, smole in taktičnih napak želi vrnitev v formo z VN Bahrajna, ko so dosegli dvojno zmago. "Čim prej moramo spet začeti z zmagovanjem. Mislil sem, da je bila ta nedelja prava, a je bil Alonso za drobec prehiter na startu." Poglejte, kako malo je bil prehiter.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.