Šport > Moto športi
94 ogledov

Nove informacije o Rossijevem stanju

valentino rossi EPA
Valentino Rossi jo je odnesel brez večjih posledic.

Valentino Rossi je po padcu z motokros motorjem noč moral preživeti v bolnišnici zaradi bolečin v prsnem košu in trebušni votlini.

"Valentino je preživel mirno noč v bolnišnici v Riminiju, zjutraj pa so ga obiskali zdravniki. Povedal jim je, da v primerjavi s prejšnjim večerom čuti manj bolečin v prsih in trebuhu. Valentino bo v naslednjih 12 urah še prejemal zdravila proti bolečinam, opravili bodo še nekaj rutinskih pregledov. Če bo z njim vse v redu, bo odpuščen iz bolnišnice," so o najnovejšem stanju svojega dirkača sporočili iz tabora Yamahe.

Osemintridesetletni Italijan, ki je v svoji karieri osvojil devet naslovov svetovnega prvaka, sedem v najmočnejšem motociklističnem razredu, jo je v preteklosti že grdo skupil ob vožnji motokrosa, leta 2010 si je resneje poškodoval ramo, potrebna je bila operacija in dolgotrajno okrevanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.