Šport > Moto športi
42 ogledov

Oestberg malenkost pred Ogierjem

Mads Oestberg reli po Mehiki WRC EPA
Po prvih petih hitrostnih preizkušnjah Mads Oestberg minimalno vodi pred Sebastienom Ogierjem, za njima sta se zvrstila oba najboljša Finca.

Na reliju po Mehiki, tretji dirki svetovnega prvenstva, po prvih petih hitrostnih preizkušnjah vodi Norvežan Mads Oestberg (Citroen). Drugi je svetovni prvak Francoz Sebastien Ogier (Volkswagen), ki zaostaja le 3,3 sekunde.

Po polovici prve etape je na tretjem mestu Finec Mikko Hirvonen (Ford) z 11 sekundami zaostanka, mesto za njim pa je vodilni v skupnem seštevku letošnje sezone, njegov rojak Jari-Matti Latvala (Volkswagen) z 19,2 sekunde zaostanka.

Takoj z dobrim občutkom

"Prvič vozim s tem dirkalnikom na reliju s podlago, kakršna je v Mehiki. A že takoj na začetku sem imel dober občutek in vedel sem, kaj moram narediti," je po prvih kilometrih v Mehiki dejal Oestberg.

V prvi etapi bodo dirkači na reliju v okolici Leona prevozili še šest hitrostnih preizkušenj, reli pa se bo po skupno 22 "brzincih" končal v nedeljo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.