Magazin > VIP
67 ogledov

Oglasil se je odvetnik Michaela Schumacherja

Luca di Montezemolo, Schumacher Profimedias
Po številnih špekulacijah o zdravstvenem stanju Michaela Schumacherja se je oglasil odvetnik družine.

46-letnik je konec decembra 2013 med smučanjem doživel hudo nesrečo, zaradi katere je nekaj časa ležal v komi. Njegova žena Corrina se je v zadnjih mesecih zavila v molk, zato se mediji zanašajo na izjave tistih, ki Schumija dobro poznajo. Nazadnje je revija Bunte pisala, da se je stanje nekdanjega dirkača izboljšalo in da lahko spet hodi. Družina je to demantirala, a tabloid vztraja, da je njihov vir verodostojen.

Družini pomembna zasebnost

Corrini je v tem težkem času zelo pomembno, da informacije ne uhajajo v javnost, zato izjav ne bo dajala in tako bo tudi ostalo. "Nesreča je bila brez dvoma pomemben dogodek sodobne zgodovine, zato se je o njej smelo poročati. Sedaj, ko je nastopila faza okrevanja, ki je od javnosti tudi prostorsko ločena, saj se je odvijala v bolnišnici oziroma v domačem okolju, pa javnost nima več pravice do informacij,“ je razložil zagovornik družine Schumacher in se tako odzval na mnoge javne pozive, naj Corrina jasno pove, kako gre njenemu možu.

Komentarjev 4
  • Merkava4 14:10 04.februar 2016.

    Približn tolk, kot normalne ljudi za debile tvojga tipa...

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 09:19 03.januar 2016.

    In,če fejst dobr razmislim,kako je z šumitom,pridem do zaključka,da me boli Johanson za njega pa njegovo okrevanje.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:46 01.januar 2016.

    Zanimivo mi je ker je toliko veliko oseb ki z veseljem sprejmejo vlogo javne osebnosti. So veseli ker so znani in podobno. Potem se pa te ljudje spomnijo da bi imel radi še zasebnost. Torej bili bi slavni obenem pa ...prikaži več imeli zasebno življenje. Ja posluš no.to pa tko ne gre ane. Ne morš imet kr vsega. S tem ko si enkrat javna osebnost si vedno javna osebnost..konec pika. Če ti pa ni všeč pomanjkanje zasebnosti pa že od samega začetka ne opravljat stvari katerih poglaviten stranski učinek je slava.