Magazin > VIP
40 ogledov

Urednica vztraja pri poročanju o Schumacherju

michael schumacher Profimedias
Velika zmeda okoli zdravstvenega stanja Michaela Schumacherja.

V torek je odjeknila vest, da lahko sedemkratni svetovni prvak v formuli ena, Michael Schumacher, ki je pred dvema letoma med smučanjem doživel hudo nesrečo, zaradi katere je bil nekaj časa v umetni komi, spet hodi. Članek, ki jo je objavila revija Bunte, je bil veliko presenečenje, saj so bila pretekla poročanja o njegovem zdravstvenem stanju precej črnogleda.

Po objavi vesti se je oglasila Schumijeva menedžerka in informacije revije demantirala. "Zaradi poročanja smo prisiljeni podati izjavo, da trditev, da Michael lahko spet hodi, ne drži," je povedala Sabine Kehm in dodala, da so tovrstne špekulacije škodljive.

Urednica revije Bunte in avtorica članka Tanja May kljub temu vztraja, da je bilo poročanje korektno in resnično. "Informacije, ki jih imamo, so verodostojne in resnične. Že dve leti smo zelo dobro obveščeni: v kateri kliniki leži, v katerem rehabilitacijskem centru leži, kdaj bo prišel domov,” je povedala novinarka in dodala: "Imamo vir, ki nam je povedal, da lahko Michael Schumacher s pomočjo terapevta naredi nekaj korakov. To ne pomeni, da se lahko sam sprehaja po vrtu ali v vili.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.