Šport > Moto športi
32 ogledov

Pedrosa najhitrejši v Sepangu

dani pedrosa sepang kvalifikacije EPA
Španec Dani Pedrosa si je v razredu motoGP priboril najboljše izhodišče za nedeljsko motociklistično veliko nagrado Malezije v Sepangu.

Španec Dani Pedrosa (Honda) bo motociklistično dirko svetovnega prvenstva za veliko nagrado Malezije začel s prvega startnega mesta. V kvalifikacijah v Sepangu je bil v razredu motoGP najhitrejši, drugi je bil Avstralec Casey Stoner, ki si je na prejšnji dirki na Phillip Islandu že zagotovil naslov prvaka, tretji pa Italijan Andrea Dovizioso.

Švicar Thomas Lüthi (Honda) je bil najboljši v razredu moto2, drugi je bil Nemec Stefan Bradl (Honda), ki vodi v letošnjem prvenstvu, tretji pa Italijan Michele Pirro (Moriwaki). V najšibkejšem razredu do 125 ccm je bil najhitrejši vodilni v skupnem seštevku Španec Nicolas Terol (Aprilia), drugi je bil njegov rojak Hector Faubel (Aprilia), tretji pa Nemec Sandro Cortese (Aprilia).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.