Magazin > VIP
142 ogledov

Pred bolnišnico ujeli Schumijevo družino

Ralf in Rolf Schumacher
1/10
EPA
Michael Schumacher ima danes rojstni dan. Praznovati ga je nameraval v ožjem družinskem krogu, kar mu ni bilo usojeno.

Michael Schumacher se še vedno bori za svoje življenje. Njegovi oboževalci bodo danes nanj mislili še močneje kot sicer, saj je Schumijev rojstni dan. Na strani na Facebooku ekipe iz Maranella so napovedali, da bodo danes organizirali tih in spoštljiv dogodek pred bolnišnico v Grenoblu. Tako se želijo pokloniti dirkaški legendi in izraziti svojo podporo.

Michael Schumacher | Avtor: Reuters Reuters
Schumi je svoj 45. rojstni dan nameraval praznovati v koči v Méribelu, smučarskem letovišču, kjer se je pripetila nesreča, zaradi katere že več dni leži v komi. Nemški RTL je v ponedeljek poročal, da ga bodo zbudili v torek, kar pa se ni zgodilo. Kot je nemškemu Bildu razložil nevrokirurg Uwe Kehler, je pacient, ki je imel tako hude poškodbe glave kot Schumacher, po navadi v umetni komi od dva do tri tedne, zato ni razloga za preplah.

Kaj bo s Schumacherjem, ko ga bodo zbudili, ne upa napovedati nihče. Schumacherjeva menedžerka Sabine Kehm, ki je redno obveščala javnost, se včeraj ni oglasila, kar bi lahko pomenilo, da je Schumacherjevo zdravstveno stanje nespremenjeno. Povedala je le, da se Corinna Schumacher, njegova soproga,ne počuti dobro. "Za Michaela poskuša biti močna in se znebiti negativnih misli,“ je dodala.

Preberite še: Koma prekletstvo Schumijevih

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.