Šport
132 ogledov

Rossi: Kako čudno, kako 'luškano'

valentino rossi EPA
Valentino Rossi se je sarkastično odzval na dejstvo, da so pri Hondi napovedali razkritje podatkov o njegovi brci Marcu Marquezu, a do tega ni prišlo.

Honda je napovedala, da bo v sredo razkrila podatke, ki naj bi dokazovali, da je Valentino Rossi na dirki v Sepangu namerno brcnil v motor Marca Marqueza in povzročil njegov odstop. Do tega naposled ni prišlo.

"Dorna (športna organizacija, ki ima v lasti pravice za MotoGP, njen sedež je v Madridu; op. p.) nas je zaprosila, da ne razkrivamo podatkov, sami pa tudi ne želimo prilivati olja na ogenj," so dejali pri Hondi.

"Prav zanimali so me ti podatki. To je čudno, to je tako 'luškano'. Prav želim si, da dokažejo s temi podatk, da sem brcnil v motor. Rad bi, da vsi zaprosite za objavo teh podatkov. Če ne za v dobro športa, potem ...," je bil sarkastičen Italijan, ki je na zadnji dirki sezone prav zaradi omenjenega incidenta startal z zadnjega startnega položaja in nato izgubil naslov proti Jorgeju Lorenzu.
Komentarjev 2
  • edvard 08:33 13.november 2015.

    Smrkavec MM je pa pokazal, da je navaden barabun, vse je skuhal on in določil letošnjega prvaka. Moto GP ne bom gledam več in se živciral za take prirejene dirke. Rossi ti si pa zakon.

  • macola 21:29 12.november 2015.

    Pričakovano....mafijska Dorna, ne bo dovolila objave podatkov! Zhebali so še ta moto šport, ki je bil zanimiv!