Šport > Moto športi
1575 ogledov

Vettel žrtev roparjev, slednje preganjal kar na e-skuterju

Sebastian Vettel Epa
Vettel je bil oropan pred svojim hotelom sredi Barcelone.

Nemški voznik formule 1 Sebastian Vettel je bil danes v Barceloni žrtev roparskega napada. Policija je potrdila, da je štirikratni svetovni prvak zdrav, da pa mu je ropar ukradel torbo.

O primeru je poročal španski časnik El Periodico. Rop se je zgodil v centru mesta pred hotelom, v katerem je Vettel bival med dirko v Barceloni.

Roparji so se ga lotili v trenutku, ko je izstopil iz avtomobila, saj naj bi pustil odprto okno, skozi katerega so mu ukradli nahrbtnik. Vettel po dogodku ni ostal križem rok in je skušal izslediti elektronske slušalke, ki jih je pustil v torbi in za to vklopil aplikacijo na prenosnem telefonu.

Nemec se je tako podal v lov za svojim nahrbtnikom kar na električnem skuterju, a je zgolj našel slušalke, katere so roparji odvrgli, potem ko so ugotovili, da bi se jim dalo slediti. V nahrbtniku razen dokumentov in slušalk naj ne bi bilo drugih stvari.

V nedeljo na VN Španije je sicer Vettel, član moštva Aston Martin, osvojil 11. mesto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.