Šport > Moto športi
2184 ogledov

Zato je izbrisal vse objave na družbenih omrežjih

lewis hamilton
Britanski dirkač je v zaključku lanskega leta izbrisal vse svoje spletne objave.

Aktualni svetovni prvak formule 1 Lewis Hamilton je ob koncu lanskega leta praktično čez noč izginil z družbenih omrežij. Britanec je vse svoje objave izbrisal ravno v času, ko se je nanj vsul plaz kritik zaradi posnetka, na katerem je svojemu nečaku očital, da fantje ne nosijo princeskinih oblek.

lewis hamilton Drastično Šport Hamilton po hudih kritikah izbrisal čisto VSE

Hamilton se je za svoje besede opravičil in se kmalu zatem zavil v spletni molk. V Barceloni, kjer so se začela testiranja pred novo sezono F1, je novinarjem pojasnil, da spletna čistka ni bila reakcija na javni linč, temveč uresničitev načrta, ki ga je z ekipo skoval že nekaj mesecv prej.

"Načrtovali smo, da bomo novo leto začeli z ničle. Po naključju se je zgodilo, da je bila to idealna priložnost za spremembo. Težko sem se odločil za takšen korak. To so čudni časi, ko se vsaka malenkost znajde pod povečevalnim steklom. Precej bolj kot v preteklosti," je pojasnil Hamilton, ki družbenim omrežjem ne bo obrnil hrbta, bodo pa njegove nadaljnje objave bolj premišljene.

"Še naprej bom ljudi obveščal, kaj počnem, bom pa bolj strateški pri odločitvah, kaj pokazati in česa ne. Prek tega se lahko povežem s svojimi navijači, tako da družbena omrežja ostajajo del mojega življenja," je napovedal štirikratni svetovni prvak.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice