Šport > Moto športi
12543 ogledov

Znano stanje dirkačice po grozni nesreči

Sophia Flörsch
Najstnica, ki si je v nesreči zlomila hrbtenico, komunicira s svojimi najbližjimi.

Nemka Sophia Flörsch, ki je v nedeljo doživela hudo nesrečo v tekmovanju Formule 3, uspešno okreva. Po grdi poškodbi in zlomu hrbtenice je začela premikati noge in roke, prav tako lahko komunicira s svojimi najbližjimi.

Mlada, komaj 18-letna Nemka je v nedeljo tekom dirke Formule 3 za Veliko nagrado Macaua doživela strašno nesrečo, ko jo je pri visoki hitrosti katapultiralo v zrak, da je odletela v hišo, kjer so bili nastanjeni fotografi.

Sophia Florsch Grda nesreča Šport Preko ograje na tribuno, več ranjenih

Varnostniki ob progi so dirko takoj prekinili ter dvignili rdečo zastavo in krenili na pomoč mladi voznici, kateri je uspelo zlesti iz bolida.

Sophia je bila nato hitro prepeljana v bolnišnico, kjer so zdravniki zaradi izjemne kompliciranosti poškodbe morali izvesti kar dve maratonski operaciji.

Sophia Flörsch Podrobnosti Šport Po hudi nesreči, ki je obkrožila svet, operirana več ur

Sophia se je še pred ponedeljsko operacijo zahvalila navijačem za njihovo podporo: "Počutim se dobro, toda jutri moram na operacijo."

Flörschova sicer velja za čudežno deklico nemškega avtomobilizma ter zvezdo v vzponu, ki je v zadnjem času beležila same odlične rezultate. Postala je prva ženska, ki je osvojila točke v Formuli 4 ter postala najmlajša voznica z naslovom Ginneta Junior Championship.

 

Komentarjev 2
  • toros 08:55 21.november 2018.

    "Sophia Flörsch (born 1 December 2000) is a racing driver from Germany." Komaj 15-letna Nemka? Ok, primerno za skoraj novinarja ;)

  • carmen 23:38 20.november 2018.

    Naredil bom 86 evrov na uro od doma. Bil sem šokiran, ko je moj sosed rekel, da je povprecje 95 dolarjev, vendar vidim, kako to pocne zdaj. Zdaj imam toliko svobode, ko sem sam šef. Evo, kar sem pocel >>>>>> www.WebJob33.Com